Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

 • Bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül
 • Banki átutalás az OTP Simple rendszerén keresztül
 • Készpénz fizetés (személyes átvétel esetén)        
 • Utánvétel (ha a vásárolt termékek összértéke 25.000,- Ft alatt van)

Utánvét Ellenőr

Szolgáltató a fizetési módok meghatározásánál csalásmegelőző szolgáltatást (Utánvét Ellenőr) vesz igénybe. Az innen kapott visszajelzések alapján kerülnek meghatározásra – automatikus döntéshozatalt követően – az adott látogatónak elérhető fizetési módok. Lehetséges, hogy bizonyos fizetési módok nem elérhetőek minden felhasználó számára.

Online Pénztárca

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság jogosult bármikor korlátozni A kuponok felhasználását, illetve a maximálisan összegyűjthető kuponok összeghatárát. Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaságnak jogában áll a már összegyűjtött kuponokat bármikor csökkenteni vagy megszüntetni, amiről az aktív felhasználók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a csökkentésig vagy megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt kuponok tekintetében.

A kuponok érvényességig az aktív partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:

A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).

A kupon készpénzre nem váltható át.

A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.

A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)

Termék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.

Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.

Szállítás és költségei:      

A webáruházban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja, de kérheti a szállítást a GLS csomagpontba vagy GLS csomagautomatába is. Emellett a 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet értelmében biztosítjuk az MPL által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét is.

A szállítás időpontja a megrendeléstől számítva kb.: 1-7 munkanap általánosan az alábbiak figyelembe vételével. Kérjük a vásárláskor vegyék figyelembe, hogy a vasárnapig megrendelt termékeket áll módunkban a következő hét péntekig kiszállítani. Bármilyen fennakadásról a rendelt termékekkel és a kiszállításról, értesítjük e-mailben vagy telefonon.

A csomag feladásának időpontjáról e-mail értesítést küldünk, a kiszállítás időpontjáról az adott szállítócég küld értesítést.

A szállítás költségei:

1. Házhozszállítás a GLS futárszolgálattal

 • 0-25.000,- Ft-ig 1.590,- Ft
 • 25.000,- Ft felett: INGYENES

(Utánvét költsége: 590,- Ft)

2. Szállítás GLS Csomagpontba

 • 0-25.000,- Ft-ig 1.090,- Ft
 • 25.000,- Ft felett: INGYENES

(Utánvét költsége: 590,- Ft)

3. Szállítás GLS Csomagautomatába

 • 0-25.000,- Ft-ig 990,- Ft
 • 25.000,- Ft felett: INGYENES

(Utánvét költsége: 590,- Ft)

A 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet értelmében minden webáruháznak, amely a magyarországi fogyasztók felé értékesít, biztosítania kell az MPL által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.

"A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti távollévők között kötött szerződés alapján értékesített áru kézbesítése érdekében az egyetemes postai szolgáltató által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozás a honlapján biztosítja, feltéve, hogy az értékesített áru postai szolgáltatási szerződés keretében történő kézbesítését az egyetemes postai szolgáltató az általános szerződési feltételeiben lehetővé teszi."

4. Személyes átvétel irodánkban

 • INGYENES

5. Házhozszállítás az MPL futárszolgálattal

 • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

(Utánvét költsége: 590,- Ft)

6. Szállítás MPL Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: .

 • 0-25.000,- Ft-ig 990 Ft/db
 • 25.000,- Ft felett: INGYENES

(Utánvét költsége: 590,- Ft)

Felhívjuk figyelmét, hogy az MPL szállítás esetén a szállítási határidő 30 nap. A csomag feladás külön adminisztrációt és az MPL feladási pontra való beszállítást igényel, ami így plusz költséggel jár. Ennek mértéke 5.000,- Ft, melyet külön tételként számlázunk.

Figyelem! Webáruházunkban utánvétellel történő fizetés csak a 25.000,- Ft összérték alatti megrendelések esetén lehetséges! 25.000,- Ft felett bankkártyás fizetés vagy személyes átvétel esetén készpénzes fizetési lehetőség áll rendelkezésre.

Személyes átvétel irodánkban csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Kérjük, hogy hívjon az átvétellel kapcsolatban. Telefon: +36(30)434-0000
(Az irodánkban történő személyes átvétel során csak készpénzes fizetésre van lehetőség!)
Nyitva tartás: H-P: 09:00-16:00 óráig

A megrendeléskor feltüntetjük a kiválasztott szállítás költségét és a vásárlás összegéhez hozzászámoljuk.

A szállítócéggel lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban lehet jelezni.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

Ha a vásárló kívánja személyesen (szállítási költség felszámolása nélkül) átveheti irodánkban a kért termékeket. A fizetés ebben az esetben történhet előre (banki átutalás, bankkártyás tranzakció) ill. a helyszínen készpénzben.

Az összekészített termékek átvételének időpontjáról e-mail értesítést küldünk.

FIGYELEM!  A le nem mondott, át nem vett, így visszaszállított csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját jogszerűen a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. A visszaszállítás költsége megegyezik a kiszállítás költségével.

Külön vásárolható garanciák egyes termékekhez

 • Szállítás biztosítás (Biztosítás csomag sérülésre)

A sérülésmentes kézbesítést az átvételig tudjuk garantálni, ha az átvétel során nem jelzed a sérülést, csak később tapasztalod, már nem igazolt a keletkezés helye. Azért, hogy az esetleges kényelmetlenségeket kivédd és nem Te veszed át a csomagodat, vagy nem szeretnél meglepetéseket, válaszd a rendelés során a Szállítás biztosítást és így az távételt követően 24 óra áll rendelkezésedre, hogy a rejtett szállítási sérüléseket jelezd felénk. Szállítás biztosítással akkor is cseréljük vagy térítjük a sérült terméket, ha az átvétel során nem vetted észre a sérülést, de az átvételt követően 24 órán belül írásban, csatolt fényképekkel jelezd ügyfélszolgálatunk felé. 

A szolgáltatás igénylése nélkül kizárólag az átvétel során jelzett és jegyzőkönyvben rögzített sérüléseket tudjuk elfogadni. Szállítás biztosítással nem kell aggódnod a rejtett szállítási sérülésekért, azokért jegyzőkönyv nélkül is helyt állunk! Igényeld a szolgáltatást, ha nem Te veszed át a rendelésedet, nincs rá lehetőséged, hogy tüzetesen ellenőrizd a csomagot az átvétel során, vagy csak szeretnéd bebiztosítani a csomagodat minden eshetőségre. Szállítás biztosítás nélkül az átvételt követően jelzett sérülések keletkezésének a helye már vitatott és a szállító elutasíthatja a kárigényt.

Minimális vásárlási érték

Webáruházunkban történő vásárlás minimális értéke bruttó 3.000,- Ft.

Az oldal tetejére