Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Goloka aromaolajok

GOLOKA aromaolajok / Illatolajok

Ezek az aromaolajok a méltán világhírű GOLOKA márkanévhez hűen prémium minőséget képviselnek. Ha csak illatosítani szeretnéd a helyiséget, és nincs szükséged a természetes illóolajok terápiás előnyeire, akkor a tényleg kiváló minőségű Goloka illatolajokat ajánljuk. A Goloka illatolajok az egyik legkedveltebb füstölő márka készítőjétől származnak - az „illatolajok” kémiai másolatok, amelyek illatukban lemásolják az illatot, terápiás előnyök nélkül, így tökéletes választás, ha csak az illat miatt választjuk. A termékek Indiában készülnek. A GOLOKA SEVA TRUST egy nonprofit szervezet, amely az indiai Bangalore-ban található, és bevételeinek 100% -át adományozza jótékonysági tevékenységekre

Figyelem! Az aromaolajok nem illóolajok! Kiváló minőségű, de akár szintetikus eredetű illatanyagokat is tartalmazó aromaolajok, amelyek nem hordoznak terápiás előnyöket, de kiváló, kedvező árú lehetőségek aroma diffúzorban vagy párologtató mécsesben történő használathoz (nem használhatók bőrön). 

Rendezés:

AROMAOLAJ VAGY ILLÓOLAJ - MI A KÜLÖNBSÉG?

Olvasd el blogbejegyzésünket, melyből megtudhatod mely olajok az illóolajok és melyek az aromaolajok. Mi a különbség a két olaj között?

AROMAOLAJ VAGY ILLÓOLAJ - MI A KÜLÖNBSÉG?

Az oldal tetejére