Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stamford vegán aromaolajok

A Stamford prémium minőségű vegán aromaolaj termékei fenntartható forrásból származó vegetáriánus összetevőkből készülnek. Mindegyiket a BeVeg, a világ vezető vegán minőségbiztosítási rendszere tanúsítja, és az első, amely megszerezte a globális ISO akkreditációt. Az illatanyagokat letisztult, elegáns stílusban csomagolják, mely visszaadja az összetevők és a gyártási módszerek őszinteségét.

Minden aromaolajat a saját létesítményeikben készítenek, az indiai Karnatakában, szakképzett munkaerővel. A termékek dobozai újrahasznosított papírból készülnek, és minden csomagolás 100%-ban újrahasznosítható, így ez a kollekció tökéletes választás az igényes fogyasztóik számára, akik egy környezetbarát, kegyetlenségtől mentes és etikusan előállított illatanyagot keresnek.

A piacon lévő számos márkától eltérően ezek a prémium termékek nagy arányban tartalmaznak illóolajat, így biztosítják, hogy az illat megmaradjon, ahelyett, hogy percek alatt eltűnne.

Rendezés:

A Stamford London aromaolajokat növényi eredetű összetevőkből keverik össze, majd Di Propelyne Glycol (DPG) vivőanyaggal hígítják, hogy természetes hangulatot keltő illatokat hozzanak létre. 

A propilénglikolt illatanyagként vagy hordozóként használják a parfümgyártásban. Megjelenése íztelen, színtelen és szagtalan, ami lehetővé teszi, hogy ne befolyásolja az egyes illatanyagok szaglási tulajdonságait.

A piacon lévő számos márkától eltérően nagy arányban tartalmaznak illóolajat, így biztosítva, hogy az illat hosszan megmaradjon. Általában néhány csepp aromaolaj elég vízben, ha hagyományos aromalámpát használsz teamécsessel vagy gyertyával. Az illatanyagok így körülbelül 30 percig terjednek a levegőben. A lassabb és egyenletesebb illatért az ultrahangos illóolaj diffúzor kíméletesebb alternatívát biztosít. A Stamford aromaolajok 10 ml-es üvegekben érhetők el, és minden egyes termék csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.

AROMAOLAJ VAGY ILLÓOLAJ - MI A KÜLÖNBSÉG?

Olvasd el blogbejegyzésünket, melyből megtudhatod mely olajok az illóolajok és melyek az aromaolajok. Mi a különbség a két olaj között?

AROMAOLAJ VAGY ILLÓOLAJ - MI A KÜLÖNBSÉG?

Az oldal tetejére